dimarts, 26 d’abril del 2011

El diputat del Partit Popular al Congrés, Andrés Ayala, visita Figueres

El portaveu d’infraestructures del Partit Popular al Congrés, Andrés Ayala, ha visitat aquest matí la ciutat de Figueres. El diputat ha mostrat el seu suport a la candidata popular Maria Àngels Olmedo i als membres de la seva candidatura per a les properes eleccions municipals.

Ayala ha visitat l’estació convencional de tren, el tram de la comarcal C-260 i l’estació del Tren d’Alta Velocitat a Figueres. El diputat al Congrés ha mostrat el seu suport al Partit Popular per intentar mantenir l’estació convencional al centre de la ciutat. Ayala ha afegit que “les estacions operatives, com és el cas de l’estació de Figueres, s’han d’intentar mantenir, sempre que es pugui, al centre de la ciutat”.

El portaveu també ha parlat amb membres de la plataforma “Salvem l’Empordà”, que aposta per soterrar la via i mantenir l’estació convencional al centre de la ciutat, als quals els hi ha traslladat la predisposició del PP ha escoltar i valorar totes les opcions.

Per al Partit Popular de Figueres, la visita del portaveu d’infraestructures del PP al Congrés ha estat molt important ja que el partit creu que cal treballar per intentar conservar l’estació del tren convencional al centre de la ciutat. Per això s’ha compromès a seguir en contacte amb la plataforma “Salvem l’Empordà”, per tal d’escoltar-los i analitzar la seva proposta més a fons.