dilluns, 18 d’abril del 2011

El Partit Popular de Figueres presenta una llista renovada, amb candidats de diferents edats i perfils professionals

El Partit Popular de Figueres presenta una llista renovada, formada per 21 candidats i encapçalada per Maria Àngels Olmedo Delestal. Una candidatura que inclou membres de totes les edats i amb perfils professionals molt diferents.

L'alcaldable, Maria Àngels Olmedo, destaca que “es tracta d'una llista formada per persones amb moltes ganes de treballar per la ciutat de Figueres i per fer-la sortir endavant en aquests temps de crisi”

Entre les seves propostes destaquen la reducció d'impostos i burocràcia i l'elimació de càrrecs de confiança. A més, la candidata del Partit Popular a Figueres ha destacat el seu rebuig a la creació del “Parc de les Confessions” i a la construcció de mesquites i centres de culte a la ciutat.

Olmedo també ha afegit que “s'ha de donar prioritat a la implantació de noves empreses a Figueres per tal de lluitar contra l'atur”.

La llista completa dels candidats del Partit Popular a Figueres és: Maria Àngels Olmedo, cap de llista; Diego Borrego, actual regidor; Margarita Cotcho, Xavi Rubio, Laura Vinuesa, Maria Teresa Campos, Carles Guix, Marina Municoy, Emma Rueda, Felipe Gracia, Xavier Ubach, Hilario López, Maria Carmen Fernández, Lluis Dorca, Filomena Gómez, Pedro Luis Trigo, Francisco Henares, Maria Eugenia Olivares, Joaquima Canela, Jesusa Rodríguez i Angel Sánchez.